Madereel Art

Welkom bij Madereel Art! Hier vindt u unieke schilderijen van kunstenares Rina Madereel. Haar schilderijen bevatten figuratieve en vintage elementen en een flinke dosis nostalgie. Ieder kunstwerk is volledig uniek en handgeschilderd en kunnen hier online gekocht worden.

Rina Madereel is een veelzijdig kunstenares die verschillende technieken en materialen beheerst. Zij combineert deze in haar eigentijdse collage stijl tot bijzondere kunstwerken. Het (her)gebruik van papier, oude boeken en behang geven het geheel een verweerd en doorleefd karakter. Herinneringen, personen en antieke objecten vormen de inspiratie voor haar nostalgische schilderijen. De compositie laat zij deels door het toeval en de materialen bepalen. Lees hier meer over het creatieproces van Rina Madereel.

Rina Madereel mag overigens het label Certified Artist hanteren, wat betekent dat zij aan de volgende eisen voldoet:

  • de kunstenaar is minimaal vijf jaar als kunstenaar actief èn
  • het werk van de kunstenaar wordt gezien als kwalitatief en authentiek èn
  • de kunstenaar heeft een opleiding gevolgd aan een officiële kunstacademie in binnen- of buitenland of is autodidact en heeft minimaal drie opleidingen, workshops (en dergelijke) gevolgd bij verschillende gecertificeerde kunstenaars.

(bron: https://artistaccreditation.com/toetsing/)

In de webshop van Madereel Art hebben we een groot assortiment handgemaakte schilderijen van Rina Madereel te koop. Ieder exemplaar is met veel liefde en aandacht gemaakt en uiteraard gesigneerd. Kijk lekker op uw gemak rond en laat u inspireren.

Online gekochte kunst kan bij u thuis bezorgd worden maar u kunt er ook voor kiezen om het werk op te komen halen in Bergen op Zoom. Wilt u een schilderij toch liever in het echt kunt bekijken voordat u het aankoopt? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op.
Let op: schilderijen in de webshop kunnen niet gereserveerd worden. Is uw favoriet helaas al weg? Geen zorgen, er komen geregeld nieuwe kunstwerken bij. Abonneer u hieronder op onze nieuwsbrief zodat u niets meer mist!